opennms
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with create server (prorat)???

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7

    Unhappy Help with create server (prorat)???

    I cant create server with prorat *.* se its write cant change server icon.
    Please help me!!!!!!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    9
    Uuhhhhhh... what?
    Icon? server? what?
    YOU NEED TO GIVE OUT MORE INFO DUDE

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    oh man.

    when i want to create prorat server i go to create,create prorat server then i dont tounch options i just go on create server but it dont want to work its saying an error occurred.|Can't change server icon.

    (Forgive me on my english)

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. how would i create a http server
    By dipman44 in forum Internet Privacy
    Replies: 6
    Last Post: 06-25-2015, 03:13 AM
  2. Replies: 23
    Last Post: 08-24-2009, 07:53 PM
  3. make prorat server undetection
    By yoyo to you in forum Viruses and Trojans
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 11:20 AM
  4. I Have Prorat *.* SE Registered And I Need The Server ! :( HELP
    By Xerror404X in forum Viruses and Trojans
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2006, 09:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts