cactus
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: prorat v*.* S.E reverse connection help

  1. #16
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    thankx man....

  2. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17

    Smile please help me.,. i really need help

    hey sup guys thanks if u r reading. i just started hacking few days ago and i realized i have to open the port for prorat to recieve ip adresses in proconnective so i oppened it and i even checked that it was worked but, even though it doesnt say it wasnt delievered, when i say i wanna make a server, it says the ip is local and i wont recieve ips unless its in my community. apparently people say that if i open the port it should NOT SAY THAT, but it does SOME HOW.. ADDITIONALLY I opend it in range port opening and not the single on because i had to write 2 ports (ex,in)but i only knew one so i just went to range port and said 50**~50** and THE CHECKING PROGRAM SAID IT WORKED. i WROTE WHY I CHOSE RANGE PORT BECAUSE THE DETAIL MIGHT HELP THANKS GUYS ! PLEASE ANSWER!

  3. #18
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    942
    For reverse connection= [url]http://portforward.com/networking/staticip.htm[/url]
    After setting up a static local ip address forward the correct ports on your router if you have one.

  4. #19
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17

    thanks .. but

    Quote Originally Posted by gordo View Post
    For reverse connection= [url]http://portforward.com/networking/staticip.htm[/url]
    After setting up a static local ip address forward the correct ports on your router if you have one.

    thanks but i dont know the ex, in ports of prorat. i only know the port 5**0 but the portforwarding says i need 2 ports(Ex in) when i only know 5**0 one..

  5. #20
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2

    help plz

    hey i want some help from u guys... when i run the downloaded exe file of prorat v*.* it gives a message "Windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item"... what is this.. plz help

  6. #21
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    942
    Quote Originally Posted by megamind View Post
    hey i want some help from u guys... when i run the downloaded exe file of prorat v*.* it gives a message "Windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item"... what is this.. plz help
    your security software has blocked access to the file

  7. #22
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2

    Prorat v*.* installation prob..

    so how can i fix it

  8. #23
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    942
    you can add it to your virus scanners exclusions. Pro-rat is known to be back doored, and is outdated. Go to hackhound dot org and get a modern trojan.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Reverse DNS authenticity?
    By tben1111 in forum Internet Privacy
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2008, 07:08 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-05-2008, 08:12 AM
  3. plz i need help with prorat's reverse connection
    By CooL Hacker in forum Viruses and Trojans
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2007, 05:06 PM
  4. Private Keylogger Reverse connection!
    By Evilthoutz in forum Viruses and Trojans
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2007, 03:04 PM
  5. Reverse DNS help please?
    By Jack in forum Internet Privacy
    Replies: 0
    Last Post: 12-05-2004, 09:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts