server monitoring
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: ProRat 2.0 SE!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5

    Question ProRat 2.0 SE!

    i was wonderin if n e * knows the file size for 2.0 SE, if n e * does and i find the right *, i will be more than happy 2 give you the link

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1

    Angry Help!

    i cant do reverse connection it keeps saying that it cant be deliverd i have port forwarded the prorat ports what else do i need to do?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by TBsparky
    i cant do reverse connection it keeps saying that it cant be deliverd i have port forwarded the prorat ports what else do i need to do?
    if you have an ip adress which starts with **2.*68 , then send back a msg and i will give u info,
    if not then turn off firewall and run proconnective, then try.

    hope this helps
    Last edited by xsuperx; 12-01-2006 at 02:44 PM.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    34
    the server size of prorat is *24kb

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    459
    it will depend on if it has been zipped or has a readme in it
    7h* L**7*57 c4n7 h4ck m*!
    Proud to have quit playing ȧ

    If you write like a semi-literate boob you will very likely be ignored.
    Writing like a l**t script kiddie hax0r is the absolute l**t*st way to write!
    L0L

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5
    zipped with readme

    thankyou

  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    Size of ProRat v2.0 SE.

    The size of ProRat v2.0 SE is (*.75 MB)...

    Thank you,
    fa-*8.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6
    Prorat is a good RAT sure!
    Detect or un-detect is not a problem!!!
    EXIST OR NO THIS IS THE QUESTION!!!
    I hope that in the new version has improved the screencapture plugin
    (CAPTURE EVERY 0 SECONDS!!! )

    any links (NOT FAKE)???

  9. #9
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    A Problem

    I have prorat *.*SE
    when i create server and i press test button to test my proconnective, it says the proconnectivenotification test messege can't be delivered.
    can anyone help me

  10. #10
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    Talking how to use prorat *.* or *.*se

    can someone help me i have tried to use prorat *.* and *.* se
    but when i kame the server file and open it on my computer i can not connect with the prorat programme.

    and i dont receive emails when i fil in my own email adres when making the server file.

    can someone help me
    .

    what doi need to do te get it work properly.

    i already have an ip adres of a friend of mine and i want to have some fun by teasing him.

    can u please help me
    because the server file doesnt work even when i open it.
    can someone mail me to [email]lionel_rifi@hotmail.com[/email]

  11. #11
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6
    You need to record to No-ip and download No-ip DUC.
    PRO-CONNECTIVE WORK WELL!!!
    When you create your server in no-ip notification you must insert your host
    (what you choose in no-ip registration form)
    You also have to shape your firewall!!!
    Bye!!!!

  12. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Where can you find ProRat? It seems as though the forums have been inactive since 2004, and i'm wary of downloading it P2P.

  13. #13
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1

    Unhappy Hey

    It is *.75. Can you give me the link or send it to [email]noimus**@**********[/email]? PLEASE?? I NEED IT

  14. #14
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    34
    prorat 2.0 does not exist,i have at least * friends that tried buying it,when you buy it they send you a detected version of *.* se , do not buy anything from them

  15. #15
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1

    thanks

    Quote Originally Posted by xsuperx View Post
    i was wonderin if n e * knows the file size for 2.0 SE, if n e * does and i find the right *, i will be more than happy 2 give you the link
    thanks alot

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Prorat Help
    By itdemo in forum Viruses and Trojans
    Replies: 7
    Last Post: 04-01-2008, 09:00 PM
  2. ProRat v*.* P.E. VS v2.0 S.E.
    By Hells-Messenger in forum Viruses and Trojans
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2008, 06:12 PM
  3. Need ProRat v*.* SE help please
    By n00b hacker in forum Viruses and Trojans
    Replies: 4
    Last Post: 09-29-2007, 02:24 PM
  4. ProRat *.* Help ...
    By v3n0m in forum Viruses and Trojans
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2007, 02:34 PM
  5. Prorat 2.0 SE
    By babelfisher in forum Viruses and Trojans
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2007, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts